Selene Finans

Det du bör känna till om låneföretaget Selene Finans
Selene Finans är en otroligt populär lånegivare i Sverige idag, eftersom denna lånegivare är flexibel och kan passa många låntagares behov. Man kan nämligen låna mellan 3 000 kronor och 75 000 kronor hos Selene Finans, och att göra detta är dessutom väldigt lätt och smidigt, eftersom man kan göra detta på företagets hemsida, enbart genom att fylla i ett enkelt formulär där.
Innan man dock gör slag i saken och faktiskt ansöker om ett lån av Selene Finans kan det förstås vara bra att veta lite mer om dem. Därför kommer här en kort lista med fakta gällande denna lånegivare:

Selene Finans har mer än 20 års erfarenhet av den svenska bankmarknaden. Det är förmodligen därför som deras lån och tjänster funkar så bra ur kundsynpunkt, de vet helt enkelt vad kunderna vill ha.

Företaget ägs av ett danskt företag, Basisbank A/S och är ett dotterbolag till detta företag. Det svenska kontoret ligger i Malmö, och vill man besöka företaget, finns det möjlighet att göra det.
Alla anställda på Selene Finans omfattas av banksekretess, och Selene Finans krypterar även sin hemsida, så att inga uppgifter du lämnar till dem ska kunna hamna i fel händer eller ses av obehöriga. Man tar därför inga risker säkerhetsmässigt när man ansöker om ett lån av denna lånegivare.

Alla som ansöker om ett lån av Selene Finans legitimerar sig med hjälp av en e-legitimation för att missbruk av tjänsten ska undvikas, och för att man t.ex. inte ska kunna ansöka om ett lån i någon annans namn. Läs mer om Selene hos Lånapengarenklare.se och Smslan.biz