Leasy

Vilka är egentligen Leasy?
Leasy är ett låneföretag som många överväger att ta lån av i samband med att ett lån är aktuellt. Det är dock förstås alltid bra att veta vem det är man gör affärer med, så om du också funderat på att ta ett lån av Leasy, kommer här en lista med några saker som det kan vara bra att känna till om dem:

Leasy är ett nordiskt företag
Företaget grundades nämligen i vårt grannland Danmark år 1985, i staden Odense. Redan ganska snabbt efter att företaget grundats, utvidgades dock verksamheten även till andra länder, som t.ex. Sverige, Norge och Nederländerna, så man är idag inte längre ett uteslutande danskt företag.

Leasy har varit verksamma i Sverige sedan år 1998
Man har med andra ord lång erfarenhet även av den svenska lånemarknaden, så hade det varit något väldigt tokigt med Leasy, hade vi nog hört talas om detta vid det här laget.

Koncernen som äger Leasy är stor
Man har över 600 anställda i hela världen, och har med andra ord en hel del att förlora på att helt plötsligt börja missköta sig. Det är därför inte så troligt detta kommer att ske, så även storleken på företaget är på sätt och vis ett kvalitetstecken.

I vårt tycke finns det med andra ord inte någon anledning till större oro när man funderar på att ta ett lån av Leasy. Väldigt många låntagare gör trots allt detta varje år, utan några som helst problem, vilket en snabb internetsökning på deras namn också kommer att visa. Läs mer om Leasy hos Lånapengarenklare.se.