Bank Norwegian

Dessa tjänster kan nischbanken Bank Norwegian erbjuda dig
Nischbanker är allt mer populära i Sverige idag, eftersom många fått upp ögonen för att man kan spara stora summor om man tecknar tjänster hos nischbankerna istället för hos de vanliga bankerna när man behöver ta lån och liknande. En av de allra mest populära nischbankerna att vända sig till är Bank Norwegian, en urspungligen norsk (vilket ju även hörs på namnet, så klart) nischbank, som dock är omåttligt populär även i Sverige idag.

Men vilka tjänster kan man egentligen teckna hos denna bank? Här kommer en kort översikt, som förhoppningsvis hjälper dig att avgöra om Bank Norwegian är något för dig eller inte.
– Privatlån, dvs. så kallade blancolån, på mellan 5 000 kronor och 400 000 kronor.
– Kreditkort med reseförsäkring och valfri kredit, upp till 100 000 kronor.
– Sparkonton med en förmånlig inlåningsränta redan från första kronan. Omfattas av insättningsgaranti och du har rätt till fria uttag som du vill.

Oavsett vilken av produkterna du är intresserad av är det bästa sättet att lära sig mer om denna produkt att gå in på bank Norwegians hemsida. Där kan du nämligen ta del av produktens villkor och även ansöka om alla produkterna, om det är så att du gillar det du ser. Du kan läsa mer hos Lånapengarenklare.se